tirsdag 14. juni 2016

GQLs sommertur til Kreative Ingema på Flisa

Hanne, Jorun, Lise, Randi Helene, Toril, Britt Aase, Ingjerd, Inger Elise, Wenche, Anlaug, Synnøve Aud og Astrid A. hadde en flott tur etter bildene å dømme, til Kreative Ingema på Flisa lørdag den 11.juni. 
Inger Marie har maaaaange stoffer, modeller og gode ideer til alle som stikker innom hennes bugnende og fristende butikk :-)
GQL ønsker alle sine medlemmene og andre bloggvenner, en riktig
sømmelig god sommer.







Sommeravslutning med ost, kjeks og gode kaker. Og vis-og-fortell :-)

To av våre mangeårige medlemmer fyller runde bursdager i disse dager. Margit-Elisabeth og Ellen fikk overlevert gavekort fra GQL på junimøtet.
Vi koste oss som vanlig før sommerferien med ost, kjeks og gode kaker og mange flotte quiltearbeider utført av Eva, Winni, Gerd Berit, Jorun, Margit-Elisabeth, Ellen, Solfrid, Synnøve, Wenche, Britt Aase og Elin.
Spesielt må det nevnes at Wenches barnebarn; en gutt i siste året på ungdomskolen, hadde skjært, komponert, sydd og strøket alle lappene til avgangsoppgaven sin innen kunst og håndverk. Se og beundre teppet hans, du finner det nedenfor! Det er i fargene sort, hvitt, grått og orange :-) Kanskje han blir vårt første mannlige medlem........? Uansett; det er klart at eplet faller ikke langt fra stammen i dette tilfellet.
Ellers var det lett å bli inspirert av de mange flotte og kreative fremvisningene på møtet. Gjenbruk av olabukser var det flere som hadde gjort noe med, ellers var det en del bryllupspresanger i form av hjerteduker og koppeposen fra My-Quilt var det flere som hadde sydd.
Ønsker alle en riktig god og lang sommerferie :-)